Home

jorge-cardona_foto

Catedràtic de Dret Internacional Públic a la Universitat de València. Titular de la Càtedra Jean Monnet de Dret Europeu (des de 1997). Titular de la Càtedra Henri Rolin de les Universitats del Regne de Bèlgica (2010).

Membre del Comitè de Drets de l’Infant de les Nacions Unides (des de 2011). Expert jurídic de la Conferència de Ministres de Justícia dels Països Iberoamericans (COMJIB) en matèria de drets humans. Membre del Comitè nomenat per l’Organització Iberoamericana de la Joventud per control del compliment pels Estats de la Convenció Iberoamericana dels Drets dels Joves. Antic membre del Comitè de notables nomenat per la Cort Interamericana de Drets Humans per l’estudi de la reforma del sistema interamericà de protecció dels Drets Humans.

Membre del grup d’experts del Comitè de Comerç i Desenvolupament Sostenible creat en virtut de l’Acord de lliure comerç entre la Unió Europea i els seus Estats membres, per una part, i la República de Corea (des de 2012). Membre de la Delegació del Regne d’Espanya a la Cort Internacional de Justícia sobre la declaració d’independència de Kosovo.

Patró de la Fundació per a la Justícia (des de 2009). Patró del Patronat Sud-Nord, Solidaritat i Cultura de la Fundació General de la Universitat de València (des de 2011). Director de la Biblioteca Depositària de les Nacions Unides de València (des de 2009). Director de l’Observatori del Refugi d’ACNUR a València (des de 2019). Membre del Consell Valencià de Cooperació al Desenvolupament (des de 2008). President del Comitè autonòmic d’UNICEF Comunitat Valenciana.

Autor de gairebé dues-centes publicacions de dret internacional.

En Jorge Cardona farà la ponència inaugural: L’interès superior de l’infant: de l’Observació general 14 del Comitè dels drets dels infants de Nacions Unides a la Llei orgànica 8/2015. Dia 12 de maig a les 09.15 h

La imatge és de Plataforma de la Infància amb l’autorització del Sr. Cardona.

 

Anuncis

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Google photo

Esteu comentant fent servir el compte Google. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s